INICI
 
AumentarReducirResetear
 
 
Logo Fundació Es Garrover
 
 
 
INICI
LA FUNDACIÓ
CET
RAILAB
CLIENTS
COL·LABORADORS
LA MALALTIA MENTAL
ACTUALITAT
DOCUMENTS I ARXIUS
ENLLAÇOS
CONTACTE
 
Logo Fundació Es Garrover
 
 
La Fundació es Garrover amb l'esport i la cultura

La Fundació es Garrover amb l'esport i la cultura com a patrocinador de la ruta ciclista del Camí Portugues a Santaigo d'un membre del seu equip.

Image 

 
La Fundació es Garrover s'embarca en una nova feina

Mai millor dit, la Fundació es Garrover posa en marxa, un any més, la Unitat Productiva de Neteja de Platges, però aquest cop amb una novetat importat, també es crea un equip a la illa de Formentera.

La Fundació es Garrover s'embarca desti a Formentera 

 
La Fundació es Garrover amb el Col·legi d'Educadors

La Fundació es Garrover va participar el passat divendres dia 18 de febrer de 2011 de les VI Jornades del Col·legi d'Educadors i Educadores Socials de les Illes Balears (CEESIB) que varen tenir lloc a la Universitat de les Illes Balears, que teniem com a tema central SALUT MENTAL:MIRADES OBERTES, REALITATS PRESENTS i amb una taula redona molt interessant sobre Els itineriris d'emancipació: inserció social i laboral de les persones amb salut mental, on varem contar la nostra experiència.

Image 

 
La Fundació es Garrover a Televisió de Mallorca

Aquest cop a la Televisió de Mallorca, fou el passat dimarts dia 22 de febrer a les 21:15 hores, en el programa L'Aguait, que parla del medi ambient i la natura, on s'explicarà la iniciativa de Font Neu amb l'ús d'envasos retornables d'aigua per al consum, on la Fundació du a terme la feina d'embotellar. Ho podeu tornar a veure a partir del minut 13:50 al següent enllaç: 

http://www.dailymotion.com/video/xh5q9l_news#from=embed 

Image 

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 55 - 60 de 82
 
       
 
¡CSS Válido! Valid XHTML 1.0 Transitional