INICI
 
AumentarReducirResetear
 
 
Logo Fundació Es Garrover
 
 
 
INICI
LA FUNDACIÓ
CET
RAILAB
CLIENTS
COL·LABORADORS
LA MALALTIA MENTAL
ACTUALITAT
DOCUMENTS I ARXIUS
ENLLAÇOS
CONTACTE
 
Logo Fundació Es Garrover
 
 
Presentació del Projecte Ecogourmet

Aquest passat 29 de juny va tenir lloc a les nostres noves instal·lacions del Centre Especial de Treball a la Finca de Cas Batliu, a la crta d'Inca - Palma km 25.5, la presentació del projecte Ecogourment finançat per l'Obra Social de La Caixa i amb la presència d'autoritats, treballadors i amics.

Image 

 
Inici del curs de jardineria

Ahir va començar el primer curs que gestiona la Fundació es Garrover d'Activitats auxiliars a planters, jardins i centres de jardineria, gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament d'Inca i al Centre Ocupacional ISLA per a 10 usuaris del nostre servei d'acompanyement a l'ocupació.

Image 

 
La Fundació es Garrover signa un conveni amb La Caixa

La Fundació es Garrover signa un conveni amb l'obra social de La Caixa per dur a terme un projecte emprenedor que anomenam ECOGOURMET, que mes envant us contarem.

Image 

 
Presentació de la tasca realizada a Planicia

Tal com diu el titular a la premsa i a la web del Govern, la Conselleria d¡Agricultura, Medi Ambient i Territori i la Caixa presenten els treballs realitzats per persones en risc d'exclusió sociolaboral a la finca pública de Planicia, on col·laboram amb una altra entitat: Girasol.

Image 

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 43 - 48 de 82
 
       
 
¡CSS Válido! Valid XHTML 1.0 Transitional