INICI
 
AumentarReducirResetear
 
 
Logo Fundació Es Garrover
 
 
 
INICI
LA FUNDACIÓ
CET
RAILAB
CLIENTS
COL·LABORADORS
LA MALALTIA MENTAL
ACTUALITAT
DOCUMENTS I ARXIUS
ENLLAÇOS
CONTACTE
 
Logo Fundació Es Garrover
 
 
Nova edició de la Cuina per fer feliç al restaurant El Jardin - Alcudia

La Fundació es Garrover se’n va de dinar amb “Cuinaperferfefiç” una
iniciativa gastronòmica on volem ajuntar, el gaudir d’un menjar exquisit
realitzat per a cuiners de reconegut prestigi, i la vessant solidària i
ambiental, ja que els cuiners participants i els seus restaurants són
clients de l’hort ecològic de la nostra Fundació, per això bona part del dinar de dia 28 de setembre de 2013 serà destinat al projecte Ecogourmet de la Fundació.


Després del primer sopar amb un gran exit al Restaurant Santi Taura i la seva cuina d’autor, ara ens n’anam cap al Port d’Alcúdia a degustar la cuina de la cuinera Macarena de Castro. Les places també són limitades, en aquest cas, el restaurant de Bistró “El Jardín” disposa de lloc per a 75 comensals.

Per poder reservar, telefonau al 615 541 874 o enviau un email a
Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la i una vegada assignat el número d’entrada podeu realitzar la transferència bancària per fer el pagament amb el concepte: CFeliç, el nom i núm. d’entrada. (ex. CFeliç Pere 01).

Recordau que abans de fer la transferència necessiteu el número d’entrada assignat. La Caixa: 2100 0800 53 0200102726

Image
Cuina per fer feliç - Restaurant El Jardin d'Alcudia
 

 
Exit de participació al Sopar de Cuina per fer feliç

Exit de participació i de degustació al sopar realitzar el passat divendres dia 26 de juliol al restaurant Santi Taura de Lloseta dintre del programa Cuina per fer feliç, per la qual cosa estau atents que aviat en proposarem un altre

Image 

 
Fundació es Garrover engega la iniciativa “Cuina per fer fefiç”

Fundació es Garrover engega “Cuina per fer fefiç” una iniciativa on volem ajuntar, el gaudir d’un menjar exquisit realitzat per cuiners de reconegut prestigi, i la vessant solidaria i mediambiental, ja que els cuiners participants i els seus restaurants son clients de l’hort ecològic de la nostra Fundació.
Bona part del sopar de dia 26 serà destinat al projecte Ecogourmet de la Fundació.
Comencem amb el Restaurant Santi Taura i la seva cuina d’autor.
Benvinguts.
Les places son limitades , en aquest cas el restaurant de “Santi Taura” disposa de lloc per 40 comensals.
Per poder reservar, telefonar al 691 890 109 i una vegada assignat el número d’entrada, realitzar per transferència bancària amb el concepte: CFeliç, el nom i núm. d’entrada. (ex. C Feliç Pere 01). Recordar que abans de l’ingrés necessiteu el numero d’entrada assignat. Caixa Colonya 2056 0010 33 4102000404

Image 

 
El SOIB i es Garrover col·laboren en una acció formativa

 

El Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) i la Fundació es Garrover col·laboren per donar una sortida laboral a les persones amb discapacitat

 

En el marc de la convocatòria d'accions formatives del Servei d'Ocupació de les Illes Balears, (SOIB) per a l'any 2013 dirigida a col·lectius amb especial vulnerabilitat envers el mercat laboral, la Fundació es Garrover ha iniciat un curs que  permetrà a 10 alumnes aconseguir un  certificat de professionalitat de nivell 1 de “Activitats auxiliars a planters, jardins i centres de jardineria”.  Aquesta especialitat formativa té una durada de 250 hores teòriques  i 80 hores més de pràctiques en empreses.

Aquesta col·laboració entre el SOIB i la Fundació ofereix  a les persones amb discapacitat la possibilitat d'obtenir una acreditació oficial i de millorar les seves possibilitats d’accés al mercat de treball.

El curs es desenvoluparà del mes de maig al mes d’agost al Centre de Formació de Cas Batliu de la Fundació es Garrover

Image
Presentació del curs de jardineria 2013
 

 

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 31 - 36 de 82
 
       
 
¡CSS Válido! Valid XHTML 1.0 Transitional