INICI
 
AumentarReducirResetear
 
 
Logo Fundació Es Garrover
 
 
 
INICI
LA FUNDACIÓ
CET
RAILAB
CLIENTS
COL·LABORADORS
LA MALALTIA MENTAL
ACTUALITAT
DOCUMENTS I ARXIUS
ENLLAÇOS
CONTACTE
 
Logo Fundació Es Garrover
 
 
Agencia de col·locació autoritzada
La Fundació es Garrover posa en marxa un nou servei, amb l'Agencia de Col·locació autoritzada per el Sistema Nacional de Empleo numero 0400000022 que servirà per valorar i captar ofertes de feina i casar amb  els perfils, aptituds, coneixaments i qualificació dels usuaris del servei d'inserció per tal donar-lis resposta.
 
Presentació del Projecte social 3 GLOPS

El proper dijous dia 5 de novembre a les 11:00 al Parc de Ses Estacions de Palma es la data elegida per a la presentació del nou projecte social que hem fet, TRES GLOPS, juntament amb Estel de Llevant i Gira-sol. Estau tots convidats, pero convé que us apunteu perque tenim una sorpresa preparada
Vos esparam a tot@s

Image 

 

 
Curs de Plantes Aromàtiques i Medicinals
El passat dia 8 de juny es va iniciar a l'espai formatiu de la Fundació es Garrover, a la finca de Ca's Batliu, el curs gratuït de de Plantes Aromàtiques i Medicinals (PAM) orientat a l'autoempreneduria. Aquesta formació està emmarcada dins els projectes LEADER, gestionats per l'associació per al desenvolupament rural, Mallorca Rural i finançats pel Fons Agrícola de Desenvolupament Rural Europeu (FEADER), pel Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí, pel Fons de Garantia Agrària i Pesquera (FOGAIBA) del Govern de les Illes Balears i per la Fundació es Garrover. 

L'objectiu del projecte és formar a aquelles persones interessades en treure un profit i/o rendiment del cultiu de les PAM: Esperança Carrió, Eva Moré, Ramiro Rodríguez i Miquel Arranz; a aquelles persones interessades en treure un profit i/o rendiment del cultiu de les PAM. Així la formació consta de quatre eixos per tal de poder comprendre els aspectes teòrics i pràctics que envolten aquest món
 
Image 
 
 
Inauguració oficial de la nova seu de la Fundació es Garrover

El passat divendres dia 27 de març va tenir lloc la inauguració oficial de la nova seu de la Fundació es Garrover al recinte del Quarter General Luque. Per aquest acte varem contar amb la presencia del Conseller de Sanitat: Sr. Marti Sansaloni, el president el la Fundació: Sr. Rafel Torres i molt especialment el que fou fundador de l'Associació es Garrover: el Sr. Sigfrido Navarro, junt amb molts d'amics, usuaris i treballadors.

Image 

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 1 - 6 de 82
 
       
 
¡CSS Válido! Valid XHTML 1.0 Transitional