INICI arrow Navegació
 
AumentarReducirResetear
 
 
Logo Fundació Es Garrover
 
 
 
INICI
LA FUNDACIÓ
CET
RAILAB
CLIENTS
COL·LABORADORS
LA MALALTIA MENTAL
ACTUALITAT
DOCUMENTS I ARXIUS
ENLLAÇOS
CONTACTE
 
Logo Fundació Es Garrover
 
 
Navegació Imprimir Trametre

Benvinguts a www.esgarrover.org, el portal web de la FUNDACIÓN ES GARROVER. Un espai en el que trobareu continguts amb informació sobre la nostra organització i els serveis que oferim.

Accessibilitat
esgarrover.org adopta els principals estàndars d'accessibilitat de la Web Accessibility Initiative (WAI) per fer més accessible el nostre web a totes les persones, amb la qual cosa es garanteix l'accés total a la informació.

Agraïrem els vostres suggeriments per a millorar la nostra pàgina web.

Especificacions tècniques
esgarrover.org està optimitzat per a una resolució de 1024x768 i 1440x900. En configuracions de pantalla superiors la pàgina serà visible en l'àrea superior esquerra de la pantalla de l'usuari.

esgarrover.org suporta diferents navegadors, com Internet Explorer (5.0 i superiors), Netscape Navigator (6.0 i superiors), Mozilla (0.6, 1.5).
La navegació a través d'esgarrover.org es desenvolupa en una finestra única, excepte en determinats casos com l'obertura d'arxius o documents (PDF, ZIP, etc), accés a altres pàgines web, i en aquells serveis especials que ho requereixin per usabilitat.

El portal esgarrover.org està dissenyat per evitar l'scroll horitzontal, amb la qual cosa s’evita que l'usuari perdi la visualització de la informació lateral.

Navegació general
La navegació principal del portal esgarrover.org està basada en perfils objectius (ciutadania, mitjans i investigadors) que permeten facilitar a l'usuari l'accés a aquells continguts que ofereix el portal. A més, es basa en una estructura de seccions i categories que es troben ubicats en el menú esquerra (inici, categories, subcategories, temes i subtemes) i en el menú inferior (accessibilitat, navegabilitat, crèdits i avís legal).

 
 
       
 
¡CSS Válido! Valid XHTML 1.0 Transitional